ЗАЩО VZEMY

Честни, без скрити условия!
За нас най-важно е Вашето доверие! Всички условия, цени, срокове, характеристики и изобщо всяка информация, която може да повлияе на избора Ви сме се постарали да бъде максимално видима и достатъчно лесно откриваема, за да може никога да не се почувствате подведени от нас! В случай, че имате въпроси и не можете да откриете отговора им, нашите сътрудници с удоволствие ще Ви съдействат и ще се постараят тази информация да бъде добавена в сайта, ако тя липсва.

 

Винаги знаете ТОЧНО какво купувате!
Ние знаем, че пазарът е пълен с продукти, които предлагат всевъзможни екстри за своите потребители, но също така знаем, че не всяка от тези екстри е приложима или полезна за Вас. Вярваме, че е излишно е да плащате нещо, което няма да използвате! Добрият продукт не е най-скъпият продукт, а най-добре отговарящият на Вашите потребности!  По тази причина сме се постарали всички параметри на нашите продукти да са подробно описани и разяснени, а ако въпреки това имате съмнения за правилността на Вашия избор, нашите високо квалифицирани сътрудници с радост ще Ви окажат съдействие.

 

Ние сме доволни, когато Вие сте доволни!
Опитът ни показва, че 98% от нашите клиенти ни препоръчват на приятел, и по тази причина наш основен приоритет е да сте удовлетворени от съвместната ни работа. За да се отблагодарим за оказаното ни доверие, ние създадохме програмата „Лоялен клиент” с която Вие получавате допълнителни и по-добри условия при пазаруване от нас с всяка следваща покупка! Повече за програмата „Лоялен клиент” и за всички нейни етапи, можете да прочетете тук.

 

Неотлъчно до Вас, във всяка стъпка!
Вие вече знаете – няма нищо по-важно за нас от това да сте доволни! И така събрахме знанията от целият си опит и разбрахме, че ако искаме да постигнем целта си, то трябва Вие да можете да разчитате на нас във всеки етап от процеса. Разбрахме, че покупката не приключва с направеното плащане и за това подсигурихме всичко необходимо за Вас и след това. Ангажирахме оторизираните сервизи и квалифицирани специалисти да извършват всички услуги от които може да имате нужда и обучихме нашите консултанти да са способни да окажат съдействие и за използването на уредите и за следпродажбените въпроси и съответно да са в готовност да Ви асистират при евентуален проблем с уреда.

 

Качеството е важно? Доверете се на нас!
Всеки от нас вече се е губил сред огромните планини от уреди предлагани на пазара. Десетки марки, стотици модели, хиляди характеристики… Това което направихме ние беше просто – отказахме да предлагаме всичко! Избрахме само марки и модели продукти в чието качество сме убедени. Продукти, които вече са спечелили доверието на нашия опит! А след това се постарахме да Ви ги представим така, че всичките им характеристики и параметри да са кристално ясни за Вас. И все пак имате въпроси? Няма проблем – нашите консултанти са обучени, познават в детайли всеки продукт и са в готвност да Ви асистират при избора!

КОНТАКТИ
Email: office@vzemy.bg
www.vzemy.bg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *