Фимера търси интериорен дизайнер

FIMERADESIGN STUDIO  търси  ИНТЕРИОРЕН ДИЗАЙНЕР

OPEN DATE: 08.01.2020

Накратко:

Fimera търси талантлив и креативен интериорен дизайнер, с който да разшири екипa си от професионалисти в областта на проектирането на жилищни и обществени интериори.    

Вашата основна задача ще бъде да участвате активно в разработването на цялостни интериорни концепции, изготвянето на необходимата техническа документация и подпомагането на екипната работа в процеса на реализацията им.  

От Вас ще се очаква да имате отлични комуникативни умения, свързани с работата с клиенти, както и способността да работите паралелно върху няколко проекта в различна фаза на развитие.

Отговорности:

Разработване на креативни, иновативни и оригинални интериорни концепции  по зададени критерии.

Изготвяне на детайлни, ясни и подредени технически чертежи свързани с изпълнението на проектите.

Изготвяне на качествени 3D визуализации на разработените концепции и успешното им презентиране пред клиента и екипa на Fimera.

Изготвяне на спецификации с необходимите елементи за изпълнението на проекта. Да асистирате на клиента и екипът на Fimera при селекцията на необходимите материали, мебели и други елементи необходими при обзавеждането на интериорите.

Осъществяване на необходимата координация между различните подизпълнители, екипa на Fimera и клиента, с цел качественото и навременно изпълнение на проектите.

Да подкрепяте екипa на Fimera и да допринасяте в усилията ни да изготвяме и реализираме все по-иновативни и качествени проекти.

Да бъдете про-активни във вътрешната комуникация, да информирате екипa на Fimera за прогреса на проектите, върху които работите и да търсите мнение и разяснение когато имате нужда.

Необходими квалификации и умения.

– Магистърска или Бакалавърска степен по Архитектура или Интериорен дизайн.

– Добри умения за работа с AutoCAD, 3Ds Max, V-ray, Photoshop,

– Умения за работа с Microsoft Excel.

– Високо ниво на Английски език е предимство.

Ако припознавате себе си в тези критерии, изпратете Вашето CV u портфолио на fimera@fimera.com

Одобреният кандидат ще бъде избран след интервю.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *